Nutripure Your Pre-Workout 150 Gr

Nutripure pre-workout antrenman sırasındaki enerji, odaklanma, performans ve dayanıklılığınızı artırmanıza yardımcı olmak için İngiltere de özel olarak Nutripure için geliştirilmiştir.

Kafein, enerji vermenin yanı sıra, zihinsel uyanıklığı artırır, odağınızı keskinleştirir, bu da tepki  sürenizin iyileşmesine ve yüksek ağırlıklar ile çalışırken genel performansınızın artmasına yardımcı olur. Vazokonstriktör olan kafein bir geçici olarak kan damarlarını küçültür, kan basıncınızı yükseltir.

L-theanine, kafeinin vazokonstriktif eğilimlerini ortadan kaldırarak, kafeinin istenmeyen etkilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olabileceği bilinmektedir. 2008 yılında yapılan bir çalışmada insan denekler, l-theanin kafein birlikte alındığında, sadece kafein alan gruba göre daha az baş ağrısı ve daha az yorgunluk bildirdiler. [1]

Beta Alanin, antrenman sırasında kasların pH seviyesini yükselterek yorgunluğun gecikmesine ve uzun süren antremanlarda yorulmayı geciktirmeye katkı sağlar.

L-sitrülin ve Arjinin ile birlikte nitrojen balansına pozitif etki eder. ATP üretimini artırır. Fosfokreatin döngüsünü hızlandırarak, yüksek yoğunluklu ağırlık çalışmalarında, set arasında hızlı toparlanmanızı sağlar.

Taurin beyin ve sinir sistemindeki kalsiyum ve potasyum dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Merkezi sinir sisteminde anksiyete önleyici özellikler taşımaktadır. Hücre bazında koruyucu özelliklerinden dolayı vücudun her türlü egzersize dayanım ve mukavemetini artırır. [2]

TMG (trimethylglycine) içeriğindeki zengin metil grubu sayesinde, genetik aktivite ve protein fonksiyonu gibi fenomenlerin metilasyonuna yardımcı olur.

Araştırmacılar, betain’in artan hidrasyon nedeniyle performansı artırdığına inanıyor. Betain, kas hücrelerinizin içindeki su yüzdesini artıracak, bu da daha fazla su içeren kaslar anlamına gelir. Bu, antrenman tekrarlarında veya dayanıklılık kuvvet egzersizlerinde “pump etkisini” arttırır.

Piperin, ürünün içerisinde ki Gastrointestinal sisteme kan akışını artırdığı, bağırsaktaki emülsifiye edici maddelerin arttırılması ve besin maddelerinin kana geçisini olumlu yönde etkilediği bilimsel çalışmalarla ispatlanmıştır.

Hedefiniz ister oyununuzun zirvesine ulaşmak, ister bir sonraki rekorunuzu kırmak veya o son tekrarı tamamlamak olsun, Nutripure Pre-Workout size ihtiyacınız olan motivasyonu ve enerjiyi vermek üzere tasarlandı.

[1] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18681988/

[2] https://tr.wikipedia.org/wiki/Taurin

Nutripure Your Pre-Workout 150 Gram’ın Öne Çıkan Özellikleri:

– Lezzetli aroma

– Güçlü formül

– Yüksek etki

– Ekonomik fiyat

Ürünü Satın Almak İçin Tıklayın

Kategori: